MULTA KOTIINKULJETUKSELLA PIRKANMAALLA

SE ON MULLASTA KIINNI!

Vehreä piha ja eloisa puutarha ovat jokaisen viherpeukalon haaveissa. Kaikki alkaa pohjatöistä ja hyvän, kestävän sekä ravitsevan kasvualustan luomisesta. Multa toimii sopivana rakennusalustana niin nurmikolle kuin kukkapenkkeihinkin, kasvimaita unohtamatta. Etenkin kokonaista pihaa pohjustaessa kannattaa tilata iso multakuorma kotiin kuljetettuna, jotta voit itse käyttää aikasi muihin työvaiheisiin pelkän mullan kantamisen sijaan.

LAADUKAS MULTAKUORMA SUORAAN KOHTEESEEN

Seulottu ja laadukas multa on korkealuokkaista ja takaa sen, että sinunkin puutarhasi lähtee kukoistavaan kasvuun. Omakotitalon koko pihan mullan tarve saattaa yllättää suuruudellaan nurmikkoa rakentaessa, eikä lähimarketista ostettavien säkkien määrä tule enää kannattavaksi. Tiesitkö, että nurmikkomultaa olisi hyvä laittaa jopa 20 cm kerros? Tämä tarkoittaa noin 0,1 m³ (tai 120 litraa) multaa per neliömetri.

Autamme sinua toteuttamaan pihasi pohjarakenteen sen koosta riippumatta – multakuorma pihaan toimitettuna nopeuttaa pohjien tekoa huomattavasti. Asiakkaitamme ovat kotitalouksien lisäksi myös taloyhtiöt ja kuntasektorit. Jos siis suunnittelet puutarhan, uuden pihan tai kokonaisen virkistysalueen rakentamista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA

Toimitamme multakuorman kuorma-autolla perille asti ripeästi ja sopuhintaan Pirkanmaan alueella. Isommat kuljetukset tuomme perille tarvittaessa myös kauemmas. Hyvä kalusto, laadukas maa-aines tai pihamulta ja joustava palvelu takaavat asiakkaittemme tyytyväisyyden.

Mullan kotiinkuljetuksen lisäksi teemme yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt. Työskentelemme pääsääntöisesti Pirkanmaalla, kuten Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Orivedellä ja Mänttä-Vilppulassa.

Meidän avullamme saat puutarhasi täysin uuteen kukoistukseen, ja teet unelmistasi totta!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta