MULTAA KOTIOVELLE KULJETETTUNA - TAMPERE, PIRKANMAAN SEUTU

SE ON MULLASTA KIINNI!

Vehreä piha ja eloisa puutarha on jokaisen viherpeukalon haaveissa. Kaikki alkaa pohjatöistä ja hyvän kasvualustan luomisesta. Multa toimii sopivana rakennusalustana niin nurmikolle kuin kukkapenkkeihinkin, kasvimaita unohtamatta.

Meillä on kokemusta maansiirtotöistä jo yli 20 vuoden ajalta! Toimintamme keskittyy Pirkanmaan alueelle. Mullan myynnin lisäksi teemme maanrakennustöitä, viherrakentamista ja vesirakentamista. Meidän avullamme saat puutarhasi täysin uuteen kukoistukseen, ja teet unelmistasi totta!

Seulottu ja laadukas multa on korkealuokkaista ja takaa sen, että sinunkin puutarhasi lähtee kukoistavaan kasvuun. Omakotitalojen pihan pinta-alan mullan tarve saattaa yllättää suuruudellaan nurmikkoa rakentaessa, eikä lähimarketista ostettavien säkkien määrä tule enää kannattavaksi. Autamme sinua toteuttamaan pihasi pohjarakenteen sen koosta riippumatta. Asiakkaitamme ovat myös taloyhtiöt ja kuntasektorit. Jos siis suunnittelet puutarhasi rakentamista, tai kyseessä on kokonainen virkistysalue, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA

Toimitamme mullan kuorma-autolla perille asti ripeästi ja sopuhintaan Pirkanmaan ja Tampereen alueella. Isommat kuljetukset tuomme perille tarvittaessa myös kauemmas. Hyvä kalusto, laadukas maa-aines ja joustava palvelu takaavat asiakkaittemme tyytyväisyyden.

Kauttamme saat myös kattavat viherrakennus ja muut maatyöpalvelut