MULTA KOTIINKULJETUKSELLA - TAMPERE, PIRKANMAAN SEUTU

SE ON MULLASTA KIINNI!

Vehreä piha ja eloisa puutarha ovat jokaisen viherpeukalon haaveissa. Kaikki alkaa pohjatöistä ja hyvän, kestävän sekä ravitsevan kasvualustan luomisesta. Multa toimii sopivana rakennusalustana niin nurmikolle kuin kukkapenkkeihinkin, kasvimaita unohtamatta. Etenkin kokonaista pihaa pohjustaessa kannattaa tilata iso multakuorma kotiin kuljetettuna, jotta voit itse käyttää aikasi muihin työvaiheisiin pelkän mullan kantamisen sijaan.

LAADUKAS MULTAKUORMA SUORAAN KOHTEESEEN

Seulottu ja laadukas multa on korkealuokkaista ja takaa sen, että sinunkin puutarhasi lähtee kukoistavaan kasvuun. Omakotitalojen pihan pinta-alan mullan tarve saattaa yllättää suuruudellaan nurmikkoa rakentaessa, eikä lähimarketista ostettavien säkkien määrä tule enää kannattavaksi. Autamme sinua toteuttamaan pihasi pohjarakenteen sen koosta riippumatta. Asiakkaitamme ovat myös taloyhtiöt ja kuntasektorit. Jos siis suunnittelet puutarhasi rakentamista, tai kyseessä on kokonainen virkistysalue, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA

Toimitamme multakuorman kuorma-autolla perille asti ripeästi ja sopuhintaan Pirkanmaan ja Tampereen alueella. Isommat kuljetukset tuomme perille tarvittaessa myös kauemmas. Hyvä kalusto, laadukas maa-aines ja joustava palvelu takaavat asiakkaittemme tyytyväisyyden.

Mullan kotiinkuljetuksen lisäksi teemme yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt. Työskentelemme pääsääntöisesti Pirkanmaalla, kuten Tampereella, Lempäälässä, Pirkkalassa, Orivedellä ja Mänttä-Vilppulassa.

Meidän avullamme saat puutarhasi täysin uuteen kukoistukseen, ja teet unelmistasi totta!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta