Skip to main content

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA PIRKANMAALLA

SE ON MULLASTA KIINNI!

Vehreä piha ja eloisa puutarha ovat jokaisen viherpeukalon haaveissa. Kaikki alkaa pohjatöistä ja hyvän, kestävän sekä ravitsevan kasvualustan luomisesta. Multa toimii sopivana rakennusalustana niin nurmikolle kuin kukkapenkkeihinkin, kasvimaita unohtamatta. Etenkin kokonaista pihaa pohjustaessa kannattaa tilata iso multakuorma kotiin kuljetettuna, jotta voit itse käyttää aikasi muihin työvaiheisiin pelkän mullan kantamisen sijaan. Meiltä on mahdollista tilata suoraan kotiovellesi multaa Pirkanmaan alueella.

LAADUKAS MULTAKUORMA SUORAAN KOHTEESEEN

Oletko istuttamassa kesäkukkia vai perustamassa nurmikkoa. Mullan hankinnassa on aina hyvä kiinnittää huomio siihen mikä sen käyttökohde on.

  • Nurmikon kasvualustaksi sopii parhaiten käyttövalmis kompostimulta. Ja sitä käytetään monipuolisesti viherrakentamiskäytössä.
  • Puutarhan koristekasveille soveltuu ravinteikas, seulottu multa joka on kasvuvoimainen sekä ravinteikas. Se sopii myös erinomaisesti perennoille.

Seulottu ja laadukas multa on korkealuokkaista ja takaa sen, että sinunkin puutarhasi lähtee kukoistavaan kasvuun. Omakotitalon koko pihan mullan tarve saattaa yllättää suuruudellaan nurmikkoa rakentaessa, eikä lähimarketista ostettavien säkkien määrä tule enää kannattavaksi. Tiesitkö, että nurmikkomultaa olisi hyvä laittaa jopa 20 cm kerros? Tämä tarkoittaa noin 0,1 m³ (tai 120 litraa) multaa per neliömetri.

Autamme sinua toteuttamaan pihasi pohjarakenteen sen koosta riippumatta – multakuorma pihaan toimitettuna nopeuttaa pohjien tekoa huomattavasti. Asiakkaitamme ovat kotitalouksien lisäksi myös taloyhtiöt ja kuntasektorit. Jos siis suunnittelet puutarhan, uuden pihan tai kokonaisen virkistysalueen rakentamista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

TARVITSETKO MULTAA KOTIINKULJETUKSELLA?

Toimitamme multakuorman kuorma-autolla perille asti ripeästi ja sopuhintaan Pirkanmaan alueella. Isommat kuljetukset tuomme perille tarvittaessa myös kauemmas. Hyvä kalusto, laadukas maa-aines tai pihamulta ja joustava palvelu takaavat asiakkaittemme tyytyväisyyden.

Mullan kotiinkuljetuksen lisäksi teemme yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt. Työskentelemme pääsääntöisesti Pirkanmaalla, kuten Tampereella, Kangasalla, Ruovedellä, Nokialla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Orivedellä ja Mänttä-Vilppulassa.

Meidän avullamme saat puutarhasi täysin uuteen kukoistukseen, ja teet unelmistasi totta!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta
Ota yhteyttä!