ENERGIAPUUN KORJUU PIRKANMAALLA – TAMPERE, ORIVESI, MÄNTTÄ-VILPPULA

Energiapuun korjuu ja hakkuut ammattitaidolla

Energiapuun korjuussa energiapuu otetaan hyötykäyttöön, ja samalla saamme siistittyä teiden varsia, ojien reunoja ja monta muuta risukkoista paikkaa. Energiapuuta korjataan useimmiten nuorista, hoitamattomista metsistä. Tämä puunjalostukseen kelpaamaton puu haketetaan, ja tätä haketta voidaan sitten käyttää esimerkiksi lämpövoimaloissa. Näin saadaan hyötykäytettyä kaikki rakennustöiden tiellä kasvava tai maisemaa pilaava puu täydellisesti.

Meillä on laadukas, juuri energiapuun korjuuseen ja hakkuuseen sopiva kalusto. Ammattilaisten tekemänä ja oikealla kalustolla energiapuun korjuu hoituu nopeasti, siististi ja tehokkaasti. Vahva, laaja-alainen osaamisemme maanrakennustöistä mahdollistaa myös lukuisten muiden töiden tekemisen samaan kohteeseen – tarvitsetko esimerkiksi maanrakennusta, viherrakentamista tai vesirakentamista? Ammattitaito tuo myös osaamista toteuttaa energiapuun hakkuu ilman ylimääräistä ympäristön rasittamista.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Energiapuun korjuu Pirkanmaan alueella: Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Orivesi, Mänttä-Vilppula

Siistimistöiden ajankohtaa mietittäessä on hyvä huomioida, että energiapuun korjuussa paras työskentelyaika on talvella. Energiapuun korjuuseen ei kalustomme ja ammattitaitomme ansiosta tarvitse hukata ylimääräistä aikaa, vaan työt hoituvat tehokkaasti ja aina sovitussa aikataulussa. Pystymme käsittelemään myös vaativammat kohteet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta