Skip to main content

Viherrakentaminen ja muu piharakentaminen Pirkanmaan kaikkiin kohteisiin

Viherrakentaminen avaimet käteen -kokonaispalveluna

Tampere, Orivesi, Mänttä-Vilppula

Ammattilaisen suunnittelema ja kuntoon laittama piha-alue on paitsi siisti ja tyylikäs, myös käytännöllinen. Näin nostat samalla sekä käyttömukavuutta, että kiinteistön arvoa. Viherrakentaminen voikin olla mitä tahansa alempana tällä sivulla esitellyistä palveluista: nurmikon perustamista, pihan maisemointia, puiston rakentamista tai vaikka torikiveyksen kuntoon laittoa. Viherrakentamisen tavoitteena on aina kaunis, viihtyisä ja käytännöllinen ympäristö, joka nostaa myös mahdollisten kiinteistöjen arvoa.

Viherrakentaminen ja lukuisat muut maanrakennustyöt Pirkanmaalla

Olemme maanrakennuksen monipuolisia ammattilaisia, joten myöskään viherrakentaminen tai mitkään siihen liittyvät toimet eivät ole meille vieraita! Toteutamme mielellämme erilaiset rakennusurakat kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna, jolloin säästyt lukuisten urakoitsijoiden hallitsemiselta, hajanaiselta aikataulutukselta ja pääset usein myös halvemmalla.

Olipa kyseessä sitten uudiskohteen piha-alueiden kuntoon laitto tai vanhan kohteen piristäminen, meiltä löydät varmasti avun! Palvelemme mielellämme niin kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin julkista sektoriakin, kaiken laajuisissa rakennusprojekteissa. Meiltä taittuu vaikkapa koko piha-alueen rakentaminen, mukaanlukien viherrakentamisen tehtävät, maanrakennustyöt ja omakotitalon perustusten tekeminen. Osaamisemme yltää myös vesirakentamiseen, joten voimme laittaa ranta-alueen kuntoon tai ojittaa maaston samalla kerralla.

Hyvin suunniteltu ja ammattimaisesti alusta asti rakennettu piha tai kunnostettu piha on kaunis, viihtyisä, käytännöllinen ja voi kestää toimivana jopa vuosikymmeniä ennen isompaa remonttitarvetta.

Piharakentamisen luottotekijät Tampereella, Orivedellä, Lempäälässä, Pirkkalassa ja Mänttä-Vilppulassa

Jätä tarjouspyyntöSoita numeroon 0400 913 159

Nurmikon pohjatyöt ja nurmikoiden sekä nurmikenttien rakentaminen

Kaunis ja vihreä luonnonnurmikko ei ole itsestäänselvyys, vaan hyvän rakentaminen alkaa pohjatöistä ja vasta sitten voidaan saavuttaa kaunis ja pitkäikäinen nurmikko. Helppohoitoisen nurmikon salaisuus on mahdollisimman puhtaassa kasvualustassa, johon ei ole kätkeytynyt monivuotisia rikkakasveja. Jotta nurmikkoalue pysyy edustavana, tulee sen hoitoon kiinnittää huomiota, eikä pelkkä nurmikon leikkaus silloin tällöin välttämättä riitä.

Nurmikkoalueen koolla ei ole meille väliä – esimerkiksi omakotitalon nurmikko voi olla mitä vain muutamista neliöistä satoihin neliöihin. Työstämme myös golfkenttien nurmikkopohjia, joissa on todella korkea vaatimustaso.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Maisemointi

Maisemointi eli maisemarakentaminen on usein yksi työvaihe, jolla viherrakentaminen aloitetaan. Maisemoinnilla tarkoitetaan maanrakentamista suunnitelmallisesti niin, että maiseman ja alueen muoto tukee haluttua lopputulosta. Maisemarakentaminen saattaa olla myös esimerkiksi sääolosuhteiden vaurioittamien alueiden korjaamista. Teemme maanrakennustyöt aina ympäristöarvoja kunnioittaen.

Energiapuun korjuu

Toteutamme energiapuun korjuut ja hakkuut koko Pirkanmaan alueella. Teemme puustonraivausta, eli siistimme teiden varret, ojien reunat ym. villiintymään päin olevat alueet. Energiapuun korjuu hoituu helpoiten talviaikaan, joten jos viherrakentaminen on suunniteltu isommaksi projektiksi, voidaan aloittaa energiapuun korjuulla. Lue lisää energiapuun korjuusta!

Viheraluetyöt

Viherrakentamiseen kuuluvat erilaiset viheraluetyöt toteutetaan useimmiten rivi- ja kerrostalojen piharemonttien yhteydessä. Kaunis ja huollettu viheralue nostaa kiinteistön arvoa, lisäten samalla myös alueen käyttäjien viihtyisyyttä merkittävästi. Autamme mielellämme sekä viherrakentamisen isommissa töissä, että kevyemmissä, ylläpitävissä vihertöissä!

Torialueet ja virkistysalueet

Kuntasektorilla työskentelemme paljon torialueiden ja virkistysalueiden parissa. Yleisimpiin töihin kuuluu reunakiviasennukset, nupukiveykset, noppakiveykset ja torikiveykset. Meillä on laaja osaaminen myös teollisuusrakentamisessa ja esimerkiksi teiden rakentamisessa, joten toteutamme mielellämme erilaisia projekteja pohjatöistä alkaen.

Kattavat viherrakentamisen palvelut Pirkanmaalla Koneurakointi Jari Niemeltä

Viherrakentamista Tampereella, Orivedella, Pirkkalassa, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa sekä muualla Pirkanmaalla yli 20 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!