VIHERRAKENTAMINEN – TYÖALUEENAMME TAMPERE, ORIVESI, MÄNTTÄ-VILPPULA

NURMIKOIDEN POHJATYÖT JA NURMIKOIDEN SEKÄ NURMIKENTTIEN RAKENTAMINEN

Kaunis ja vihreä nurmikko ei ole itsestäänselvyys. Myös nurmikon rakentaminen alkaa pohjatöistä ja vasta sitten voidaan rakentaa kaunis ja pitkäikäinen nurmikko.

Nurmikkoalueen koolla ei ole meille väliä – esimerkiksi omakotitalon nurmikko voi olla mitä vain muutamista neliöistä satoihin neliöihin. Työstämme myös golfkenttien nurmikkopohjia, joissa on todella korkea vaatimustaso.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

MAISEMOINTI

Maisemointi eli maisemarakentaminen on usein yksi työvaihe, jolla viherrakentaminen aloitetaan. Maisemoinnilla tarkoitetaan maanrakentamista suunnitelmallisesti niin, että maiseman ja alueen muoto tukee haluttua lopputulosta. Maisemarakentaminen saattaa olla myös esimerkiksi sääolosuhteiden vaurioittamien alueiden korjaamista. Teemme maanrakennustyöt aina ympäristöarvoja kunnioittaen.

ENERGIAPUUN KORJUU

Toteutamme energiapuun korjuut ja hakkuut koko Pirkanmaan alueella. Teemme puustonraivausta, eli siistimme teiden varret, ojien reunat ym. villiintymään päin olevat alueet. Energiapuun korjuu hoituu helpoiten talviaikaan, joten jos viherrakentaminen on suunniteltu isommaksi projektiksi, voidaan aloittaa energiapuun korjuulla. Lue lisää energiapuun korjuusta!

VIHERALUETYÖT

Viherrakentamiseen kuuluvat erilaiset viheraluetyöt toteutetaan useimmiten rivi- ja kerrostalojen piharemonttien yhteydessä. Kaunis ja huollettu viheralue nostaa kiinteistösi arvoa, lisäten samalla myös alueen käyttäjien viihtyisyyttä merkittävästi. Autamme mielellämme sekä viherrakentamisen isommissa töissä, että kevyemmissä, ylläpitävissä vihertöissä!

TORIALUEET JA VIRKISTYSALUEET

Kuntasektorilla työskentelemme paljon torialueiden ja virkistysalueiden parissa. Yleisimpiin töihin kuuluu reunakiviasennukset, nupukiveykset, noppakiveykset ja torikiveykset. Meillä on laaja osaaminen myös teollisuusrakentamisessa ja esimerkiksi teiden rakentamisessa, joten toteutamme mielellämme erilaisia projekteja pohjatöistä alkaen.

VIHERRAKENTAMINEN AVAIMET KÄTEEN -KOKONAISPALVELUNA

Ammattilaisen suunnittelema ja kuntoon laittama piha-alue on paitsi siisti ja tyylikäs, myös käytännöllinen. Näin nostat samalla sekä käyttömukavuutta, että kiinteistön arvoa. Viherrakentaminen voikin olla mitä tahansa yllä esitellyistä palveluista: nurmikon perustamista, maisemointia, puiston rakentamista tai vaikka torikiveyksen kuntoon laittoa.

Viherrakentaminen ja lukuisat muut maanrakennustyöt

Olemme maanrakennuksen monipuolisia ammattilaisia, joten myöskään viherrakentaminen tai mitkään siihen liittyvät toimet eivät ole meille vieraita! Toteutamme mielellämme erilaiset rakennusurakat kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna, jolloin säästyt lukuisten urakoitsijoiden hallitsemiselta, hajanaiselta aikataulutukselta ja pääset usein myös halvemmalla.

Olipa kyseessä sitten uudiskohteen piha-alueiden kuntoon laitto tai vanhan kohteen piristäminen, meiltä löydät varmasti avun! Palvelemme mielellämme niin kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin julkista sektoriakin, kaiken laajuisissa rakennusprojekteissa. Meiltä taittuu vaikkapa koko piha-alueen rakentaminen, mukaanlukien viherrakentamisen tehtävät, maanrakennustyöt ja omakotitalon perustusten tekeminen.

Soita numeroon 0400 913 159Voit myös jättää tarjouspyynnön netissä