Skip to main content

Kopsamon TONTIT TAMPEREEN VIERESSÄ.

Soita ja varaa aika omakotitalotonttien esittelyyn, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Nähdään meillä!

OMAKOTITALOTONTIT KOPSAMOLTA, JUUPAJOELTA

Hanki omakotitalotontti Tampereen läheltä, Myllyvuoren luonnonkauniilta alueelta! Edullinen tontti upealta alueelta luonnon helmasta on loistava hankinta, kun haluat rakentaa juuri teidän näköisen kodin.

Juupajoella on nyt myynnissä 10 kpl lohkomattomia Kopsamon omakotitalotontteja, joissa on tilaa isommallekin perheelle. Suurikokoiset tontit tarjoavat rajattomat mahdollisuudet rakentaa, kehittää ja tehdä kotipihasta juuri omaan makuun sopivan. Rakenna tontille unelmiesi koti, luonnon kauneuden äärelle. Näillä omakotitalotonteilla on tilaa hengittää ja elää!

Omakotitalotontin hinta

Omakotitalotonttien hinta on 6 €/ neliö.
Hinta on murto-osa Tampereen tonttien hinnoista, eli voit panostaa enemmän rakentamiseen ja rakennusneliöihin. Junayhteydet Tampereelle ovat hyvät, etkä joudu tinkimään mistään palveluista, vaan kaikki koko perheen tarvitsema on aina lähelläsi.

Mikäli laadukas asuminen luonnon keskellä ja pieni hinta kiinnostaa, soita meille, tai tule katsomaan paikan päälle. Olemme apunasi!

Katso kohteen tiedot

MYYTÄVÄT TONTIT PIRKANMAAN KULTTUURIMAISEMA-ALUEELTA

Kopsamon omakotitalotontit sijaisevat kauniilla, kumpuilevalla kulttuurimaisema-alueella Myllyvuoren asuntoalueella. Myllyvuori on rauhallinen paikka asua, lähellä luontoa mutta hyvien yhteyksien varrella. Pirkanmaan tonteista Kopsamo on loistava valinta heille, jotka arvostavat edullista hintaa, luontoa ja omaa tilaa palveluista tinkimättä.

Asuntoalueen lähietäisyydellä on kyläkoulu, kauppa ja uimaranta. Uusille tonteille on myös rakennettu kunnallistekniikka. Nämä omakotitalotontit ovat siis erityisen hyviä lapsiperheille, mutta soveltuvat tietenkin myös kaikille muillekin omakotitaloasujille.

Poikkea katsomaan!

  • Omakotitalotontit: Myllyvuorentie, 35540 Juupajoki
  • Lisätietoja pinta-alasta: 10 kpl, tonttien pinta-ala vaihtelee 2000–5000 m² välillä.
  • Tontin myyntihinta: 18 000 €
  • Lisätietoja maksuista: Neliöhinta tonteilla on 6 €/m² ja tontteja ei ole lohkottu, joten koko voidaan räätälöidä paikan päällä.
  • Vesijohto: Kunnan vesijohto
  • Viemäri: Tonteilla kunnallinen viemäröinti
  • Tontti ja kaavoitus: Tontin pinta-ala 3 000,0 m²
  • Lisätietoa tontista: Tie perille, tontti on rakentamaton
  • Lisätietoja rakennusoikeudesta
  • Kaavoitustiedot: Alueella ohjeellinen kyläkaava

Juupajoen kunnan sivuilta löydät tonttitietoa ja Kopsamon maisemia. Lue lisää.

Ota yhteyttä!