Skip to main content

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONETYÖT KANGASALA

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONEURAKOINTI

Etsitkö tekijää, urakoitsijaa tai ammattilaista maanrakennustöihin Kangasalan alueella? Ota tällöin meihin yhteyttä!

Tarjoamme monipuoliset maanrakennuksen palvelut takuutyönä ja erilaiset kaivinkonetyöt sopimusten mukaisesti aikataulussa, kunnon kalustolla ja maanrakennusalan ammattilaisten voimin.

Maanrakennuksen palveluihimme kuuluvat mm:

  • talojen pohjatyöt
  • salaojat
  • maansiirrot
  • ojitukset
  • teiden rakentaminen
  • erinäiset kunnallistekniikkaan liittyvät työt
  • monet muut maanrakennukseen liittyvät työt Kangasalan alueella.

Oletpa sitten yksityinen talon rakentaja, muu kotitalous joka tarvitsee apua maanrakennukseen tai kaivinkonetta paikan päälle Kangasalla, yritys, kunta, yhdistys tai muu toimija niin kysy meiltä tarjousta. Laaja osaamisemme mahdollistaa maanrakennuspalvelut myös kattavina kokonaisurakoina.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Tarjoamme laadukasta ja ammattimaista palvelua jo vuodesta 1987

Meiltä saat luotettavaa, kokenutta sekä ammattimaista maanrakennusta ja kaivinkoneurakointia jo vuodesta 1987!

Vuosien aikana olemme ehtineet työskennellä lukuisissa kohteissa mm. piharakennuksen, perustusten teossa, kadunrakennuksissa sekä lukuisissa muissa toimissa. Katso referensseissä tekemiämme kohteita listattuna.

Ota yhteyttä

Maanrakennustyöt kokonaisurakkana Kangasalla

Aina kun rakennetaan jotain uutta tai kunnostetaan reilulla kädellä vanhaa tarvitaan maanrakennusta, kaivinkonetöitä tai kaivuu-urakointia.

Meiltä onnistuvat maanrakennusurakat avaimet käteen -toimituksella sekä kätevänä kaikki työvaiheet sisältävänä kokonaisurakkana.

Tilatessa kaikki maanrakennuspalvelut yhdeltä urakoitsijalta pääsee helpommalla, eikä tietoa tarvitse ripotella useammalle tekijälle. Toteutamme kaikki työvaiheet omalla työporukalla ilman useita aliurakoitsijoita, jolloin saadaan takuuvarmasti hyvää jälkeä.

Maanrakennustyöt - mitä ne ovat?

Maanrakennus on kaivuu-urakointia ja maaperän muokkaamista, jotta se soveltuisi paremmin haluttuun käyttötarkoitukseensa. Kyseessä voi olla esimerkiksi tukevien pohjien tarvitseminen uudisrakentamiselle, uusien kulkuväylien rakentaminen, kulkureittien ja käyttöalueiden kunnon parantaminen, ympäristön siistiminen tai viljelys- ja metsäpalstojen käyttökunnon ylläpito. Töitämme voivat mm. olla:

 

Kaikissa maanrakennustöissä tarvitaan tekijää, joka tuntee eri maaperät, osaa työskennellä niiden kanssa turvallisesti sekä ympäristöä turhaan rasittamatta ja tietää, millä toimenpiteillä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Ota siis yhteyttä ja anna ammattilaistemme hoitaa maanrakennustyönne Kangasalan alueella kuntoon!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta

Maanrakennus sahalla

Teiden pohjatyöt

Ojitus

Ota yhteyttä!