VESIRAKENTAMINEN - TAMPERE, ORIVESI, MÄNTTÄ-VILPPULA

Vesirakentaminen laadukkaana kokonaisurakkana

Teemme vesirakentamisen urakointia Pirkanmaalla, erityisesti alueella Tampere, Orivesi ja Mänttä-Vilppula. Vesirakentaminen kestävällä ja laadukkaalla lopputuloksella vaatii ammattilaisen ja ammattimaisen kaluston, joten jos esimerkiksi rannan kunnostus on ajankohtaista niin ota reippaasti yhteyttä! Vesirakentamiseen kuuluvia töitä ovat esimerkiksi rannan ruoppaus ja täyttäminen, pengerrys tai uusien vesiuomien kaivaminen vaikkapa pelto- tai metsämaan kuivattamiseksi. Koska näillä töillä tähdätään luonnollisen vesistön ja sen ympäristön muuttamiseen, tulee kaikki toimenpiteet suunnitella huolellisesti jotta niistä koituu mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle ja vesistölle.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Mökin rannan kunnostus viimeistelee maiseman

Suomalaiseen luonteeseen kuuluu kesä, sauna ja kesämökki! Tuhansien järvien maana myös useat ympärivuotiset asunnot sijaitsevat vesistön äärellä, jolloin tietenkin kotirannasta täytyy pitää huolta.

Rantamaisema on kauneimmillaan hyvin hoidettuna, ja tässä auttaa vesirakentaminen. Vesirakentaminen vaatii aina ammattilaisen ja oikeanlaisen kaluston, jotta työn jälki on paitsi kaunista ja kestävää, niin myös ympäristön kannalta paras mahdollinen. Esimerkiksi liettyneen ja mutaisen rannan kunnostus vaatii usein muutakin, kuin vain uuden hiekan kaatamisen mutapohjan päälle. Rannan ruoppaaminen poistaa mudan ja lietteen, joka on muodostunut rannan pohjalle. Tapauskohtaisesti hiekkapohjaisen uimarannan tai veneenlaskupaikan voi tehdä myös ilman ruoppaamista, asentamalla hiekan ja mutapohjan väliin suodatinkankaan.

Autamme mielellämme joko vesirakentamaan uudiskohteeseen täysin uuden rannan raivaustöistä alkaen, tai voimme myös tulla kunnostamaan vanhan rannan uuteen uskoon. Viimeistele ranta esimerkiksi upealla kiveyksellä, joka kestää aikaa, on helppohoitoinen ja pysyy kauniina säässä kuin säässä. Oikein tehty rannan kiveys myös hidastaa rantapenkereen korroosiota merkittävästi.

Laadukkaat laiturin perustukset pidentävät laiturin käyttöikää

Laituri on ympäri vuoden sekä veden eliöstön että rankkojenkin sääolosuhteiden armoilla: sen täytyy kestää pakkaset ja veden jäätyminen, syysmyräkät ja olla edelleen käyttökunnossa kesähelteiden koittaessa. Kuten kaikessa rakentamisessa, hyvät perustukset ovat myös kestävän laiturin avaintekijä, eikä alusta asti oikein rakennettu laituri hetkahda myrskykelissäkään.

Rannan ja penkereen kiveäminen