VESIRAKENTAMINEN - TAMPERE, ORIVESI, MÄNTTÄ-VILPPULA

VESIRAKENTAMINEN LAADUKKAANA KOKONAISURAKKANA

Teemme vesirakentamisen urakointia Pirkanmaalla, erityisesti alueella Tampere, Orivesi ja Mänttä-Vilppula. Vesirakentaminen vaatii ammattilaisen ja ammattimaisen kaluston, joten jos rannan kunnostus on ajankohtaista niin ota reippaasti yhteyttä!

MÖKIN RANNAN KUNNOSTUS VIIMEISTELEE MAISEMAN

Suomalaiseen luonteeseen kuuluu kesä, sauna ja kesämökki!

Rantamaisema on kauneimmillaan hyvin hoidettuna, ja tässä auttaa vesirakentaminen. Vesirakentaminen vaatii aina ammattilaisen ja oikeanlaisen kaluston, jotta työn jälki on paitsi kaunista ja kestävää, niin myös ympäristön kannalta paras mahdollinen. Esimerkiksi mutaisen rannan kunnostus vaatii usein muutakin, kuin vain uuden hiekan kaatamisen mutapohjan päälle.

Autamme mielellämme joko vesirakentamaan uudiskohteeseen täysin uuden rannan raivaustöistä alkaen, tai voimme myös tulla kunnostamaan vanhan rannan uuteen uskoon. Viimeistele ranta esimerkiksi upealla kiveyksellä, joka kestää aikaa, on helppohoitoinen ja pysyy kauniina säässä kuin säässä.

LAITURIN PERUSTUS

Laituri on ympäri vuoden rankkojenkin sääolosuhteiden armoilla: sen täytyy kestää pakkaset ja veden jäätyminen, syysmyräkät ja olla edelleen käyttökunnossa kesähelteiden koittaessa. Hyvät perustukset ovat myös kestävän laiturin avaintekijä, eikä tukeviin perustuksiin rakennettu laituri hetkahda myrskykelissäkään.