MAANRAKENNUS JA KAIVINKONETYÖT PIRKANMAALLA

TAMPERE, PIRKKALA, ORIVESI, LEMPÄÄLÄ, MÄNTTÄ-VILPPULA

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONEURAKOINTI

Olemme Koneurakointi Jari Niemelä Oy, monipuolisin urakoitsijasi maanrakennukseen ja kaivinkonetöihin! Työskentelemme Pirkanmaalla, pääsääntöisesti alueella Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Orivesi ja Mänttä-Vilppula.

Maanrakennustyöt kokonaisurakkana

Olipa urakan kohde mikä tahansa, käsittävät kaikki maanrakennustyöt monta eri työvaihetta. Helpoimmalla pääsetkin valitsemalla maanrakennukseen kokonaisurakoitsijan, joka pystyy toteuttamaan kaikki työvaiheet ilman lukuisia aliurakoitsijoita. Hoidamme maanrakennuksen sovitusti joko avaimet käteen -toimituksella kaikki työvaiheet kattavana urakkana, tai sopimuksen mukaan voimme myös toteuttaa vain osan urakan työvaiheista.

Teemme tarvittavassa laajuudessa kunnallistekniset kaivuutyöt sekä maa- ja pohjarakentamiseen liittyvät kaivuutyöt.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Mitä maanrakennustyöt tarkoittavat?

SALAOJITUS UUDISRAKENTAMISEEN JA SANEERAUSKOHTEISIIN

Salaojitus on yksi maanrakennustöiden tärkeimmistä vaiheista. Oikein tehty ja kohdekohtaisesti suunniteltu salaojitus ohjaa veden sadevesiviemäriin, salaojakaivoon tai avo-ojaan. Näin esimerkiksi pelto, kulkuväylät tai rakennusten perustukset pysyvät kuivempina. Salaojitus siis ylläpitää pellon kuntoa, ympäristön käyttömukavuutta ja ennaltaehkäisee rakennusten vesivaurioita.

Tekemiämme salaojia ovat rakennussalaojat ja peltosalaojat.

Metsänomistaja: Kysy ojituksista ja metsämaan muokkauksista!

VESI- JA VIEMÄRÖINTITYÖT KAAVA-ALUEILLA, TAAJAMIIN JA HAJA-ASUTUSALUEILLE

Viemäröinti tarkoittaa maan alle rakennettavaa jätevesiviemäriä tai huleviemäriä. Viemäri rakennetaan sulamis- ja sadevesiviemäriksi tai perustusten kuivatusta varten. Rakennamme viemärit kotitalouksille ja kunnille.

Normaalisti viemäröinti yhdistetään kunnalliseen viemäriverkkoon, mutta omakotitalouksissa voi olla myös omia kiinteistökohtaisia jätevedenpuhdistamoja. Rakennamme myös näitä jätevedenpuhdistamoja, eli kauttamme saat tarvittaessa kaikki tontille tulevat maanrakennustyöt kätevänä kokonaisurakkana.

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta

Maanrakennus sahalla

Teiden pohjatyöt

Ojitus