MAANRAKENNUS JA KAIVINKONETYÖT PIRKANMAALLA - TAMPERE, ORIVESI, MÄNTTÄ-VILPPULA - KONEURAKOINTI JARI NIEMELÄ OY

Maanrakennus ja kaivinkonetyöt urakoidaan Pirkanmaalla alueella Tampere, Orivesi, Mänttä, Vilppula.

Maanrakennustyöt pitävät sisällään monta eri työvaihetta, ja helpoimmalla pääsetkin valitsemalla maanrakennukseen kokonaisurakoitsijan. Hoidamme maanrakennuksen sovitusti joko avaimet käteen -toimituksella kaikki työvaiheet kattavana urakkana, tai sopimuksen mukaan vain osan urakasta.

Teemme tarvittavassa laajuudessa kunnallistekniset kaivuutyöt sekä maa- ja pohjarakentamiseen liittyvät kaivuutyöt.

SALAOJITUS UUDISRAKENTAMISEEN JA SANEERAUSKOHTEISIIN

Salaojitus on yksi maanrakennustöiden tärkeimmistä vaiheista. Oikein tehty ja kohdekohtaisesti suunniteltu salaojitus ohjaa veden sadevesiviemäriin, salaojakaivoon tai avo-ojaan. Näin esimerkiksi pelto, kulkuväylät tai rakennusten perustukset kuivempina. Salaojitus siis ylläpitää pellon kuntoa, ympäristön käyttömukavuutta ja ennaltaehkäisee rakennusten vesivaurioita.

Tekemiämme salaojia ovat rakennussalaojat ja peltosalaojat.

Metsänomistaja: Kysy ojituksista ja metsämaan muokkauksista!

VESI- JA VIEMÄRÖINTITYÖT KAAVA-ALUEILLA, TAAJAMIIN JA HAJA-ASUTUSALUEILLE

Viemäröinti tarkoittaa maan alle rakennettavaa jätevesiviemäriä tai huleviemäri. Viemäri rakennetaan sulamis- ja sadevesiviemäriksi tai perustusten kuivatusta varten. Rakennamme viemärit kotitalouksille ja kunnille.

Normaalisti viemäröinti yhdistetään kunnalliseen viemäriverkkoon, mutta omakotitalouksissa voi olla myös omia kiinteistökohtaisia jätevedenpuhdistamoja. Rakennamme myös näitä jätevedenpuhdistamoja, eli kauttamme saat tarvittaessa kaikki tontille tulevat maanrakennustyöt kätevänä kokonaisurakkana.

Maanrakennus sahalla

Teiden pohjatyöt

Ojitus