Skip to main content

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONETYÖT PIRKANMAALLA

TAMPERE, PIRKKALA, ORIVESI, LEMPÄÄLÄ, MÄNTTÄ-VILPPULA

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONEURAKOINTI

Olemme Koneurakointi Jari Niemelä Oy, monipuolinen urakoitsijasi maanrakennukseen ja kaivinkonetöihin! Työskentelemme Pirkanmaalla, pääsääntöisesti alueella Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Orivesi ja Mänttä-Vilppula.

Palvelemme maaurakoinnin ja kaivinkoneurakoinnin töissä monipuolisesti yhtä lailla kotitalouksia, yrityksiä, kuntia ja muita toimijoita. Osaamisemme mahdollistaa maanrakennuspalvelut laajoina kokonaisurakkoina.

Maanrakennustyöt kokonaisurakkana

Oikeastaan aina kun rakennetaan jotain uutta tai lähdetään reilummalla otteella kunnostamaan vanhaa, tarvitaan maanrakennustöitä ja kaivuu-urakointia sekä koneurakointia. Helpoimmalla pääsetkin valitsemalla maanrakennukseen kokonaisurakoitsijan, joka pystyy toteuttamaan kaikki tarvittavat työvaiheet omalla väellä, ilman lukuisia aliurakoitsijoita.

Voimme hoitaa maanrakennuksen avaimet käteen -toimituksella ja kaikki työvaiheet kattavana urakkana. Osaamisemme ja kalustomme mahdollistaa työskentelyn alkaen ensimmäisistä kaivuu- ja raivaustöistä, jatkuen tarvittuihin asennuksiin kuten salaojitukseen tai talon pohjatöihin, ja päättyen tarvittujen maa-ainesten siirtoon, viherrakentamiseen sekä tierakentamiseen. Sopimuksen mukaan toteutamme tietenkin myös osan eri urakoiden työvaiheista.

Teemme tarvittavassa laajuudessa kunnallistekniset kaivuutyöt sekä maa- ja pohjarakentamiseen liittyvät kaivuutyöt.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Mitä maanrakennustyöt tarkoittavat?

Maanrakennus on siis kaivuu-urakointia ja maaperän muokkaamista, jotta se soveltuisi paremmin haluttuun käyttötarkoitukseensa. Kyseessä voi olla esimerkiksi tukevien pohjien tarvitseminen uudisrakentamiselle, uusien kulkuväylien rakentaminen, kulkureittien ja käyttöalueiden kunnon parantaminen, ympäristön siistiminen tai viljelys- ja metsäpalstojen käyttökunnon ylläpito. Kaikissa maanrakennustöissä tarvitaan tekijää, joka tuntee eri maaperät, osaa työskennellä niiden kanssa turvallisesti sekä ympäristöä turhaan rasittamatta ja tietää, millä toimenpiteillä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

VESI- JA VIEMÄRÖINTITYÖT KAAVA-ALUEILLA, TAAJAMIIN JA HAJA-ASUTUSALUEILLE

Viemäröinti tarkoittaa maan alle rakennettavaa jätevesiviemäriä tai huleviemäriä. Viemäri rakennetaan sulamis- ja sadevesiviemäriksi tai perustusten kuivatusta varten. Rakennamme viemärit kotitalouksille ja kunnille.

Normaalisti viemäröinti yhdistetään kunnalliseen viemäriverkkoon, mutta omakotitalouksissa voi olla myös omia kiinteistökohtaisia jätevedenpuhdistamoja. Rakennamme myös näitä jätevedenpuhdistamoja, eli kauttamme saat tarvittaessa kaikki tontille tulevat maanrakennustyöt kätevänä kokonaisurakkana.

SALAOJITUS UUDISRAKENTAMISEEN JA SANEERAUSKOHTEISIIN

Salaojitus on yksi kaivuu-urakoinnin ja maanrakennustöiden tärkeimmistä vaiheista. Oikein tehty ja kohdekohtaisesti suunniteltu salaojitus ohjaa veden sadevesiviemäriin, salaojakaivoon tai avo-ojaan. Näin esimerkiksi pelto, kulkuväylät tai rakennusten perustukset pysyvät kuivempina. Salaojitus siis ylläpitää pellon kuntoa, ympäristön käyttömukavuutta ja ennaltaehkäisee rakennusten vesivaurioita.

Tekemiämme salaojia ovat rakennussalaojat ja peltosalaojat.

Metsänomistaja: Kysy ojituksista ja metsämaan muokkauksista!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta

Maanrakennus sahalla

Teiden pohjatyöt

Ojitus

Ota yhteyttä!