Skip to main content

KIVIAINESMYYNTI

KIVIAINESMYYNTIÄ Juupajoella ja lähialueilla

Kiviainesmyyntiä Juupajoelta käsin lähialueille yli 10 vuoden kokemuksella.

Meiltä saat soraa, kalliomursketta sekä käytännössä lähes mitä vain kiviainesta esimerkiksi tienpohjaan, rakennuspohjiin, pihalle, hiekoitukseen sekä käytännössä kaikkiin muihin tarpeisiin.

Saat meiltä kiviainesta sekä multaa niin pieninä kuin suurina määrinä, alkaen noin 5 tonnista. Toimitamme kiviainekset haluttuun paikkaan sovitusti kasetti- tai nuppiautolla.

Kiviainekset kuljetettuna kohteeseen

Asiantuntijamme auttavat oikean kiviaineksen valinnassa. Toimitamme kuorman kuorma-autolla perille asti ripeästi ja sopuhintaan Juupajoen lähialueilla. Isommat kuljetukset tuomme perille tarvittaessa myös kauemmas. Hyvä kalusto, laadukas maa-aines ja joustava palvelu takaavat asiakkaittemme tyytyväisyyden.

Oletpa rakentamassa talon pohjaa, tarvitset maa-ainesta tienpohjaan, hiekoittamassa tai jotain muuta missä tarvitset kiviainesta, niin ota meihin yhteyttä!

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta

Maa-aineksen lisäksi myös konerakentamisen palvelut

Kiviaineksen kotiinkuljetuksen lisäksi teemme yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt. Työskentelemme pääsääntöisesti Pirkanmaalla, kuten Tampereella, Kangasalla, Ruovedellä, Nokialla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Orivedellä ja Mänttä-Vilppulassa.

Meidän avullamme saat maa-ainekset pikaisesti toimitettuna Tampereella ja lähialueilla!

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!
Ota yhteyttä!