Skip to main content

POHJARAKENTAMINEN JA PIENTALON KUTEN OMAKOTITALON PERUSTUKSET

UUDISKOHTEEN POHJARAKENTAMINEN AVAIMET KÄTEEN -KONEURAKOINTINA

Maanrakennuksen töissä erikoisosaamistamme on pohjarakentaminen ja pientalon sekä omakotitalon perustukset. Teemme koneurakointia kunnille, yrityksille ja yksityisille henkilöille Tampere, Orivesi, Mänttä-Vilppula talousalueilla.

Hyvinvoiva, kestävä ja pitkäikäinen rakennus vaatii laadukkaat perustukset, eli pohjatöihin jos johonkin kannattaa panostaa uudisrakentamisessa. Urakoitsijaa valitessa kannattaa muistaa, että pohjatyöt ja muut maanrakennuksen vaiheet jäävät kohteen valmistuessa katseelta piiloon, eli huonosti tehtyjen maatöiden kunnon seuraaminen ja korjaaminen ennen isoja ongelmia on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. Siispä, valitse meidät!

Saat meiltä kaiken osaamisen ja työn, mitä rakennus tarvitsee alleen ja ympärilleen. Pelkkien tukevien perustusten lisäksi tarvitaan ammattitaitoa ja -tietoa tehdä ympäröivä piha niin, että se kestää Suomen sääolot sekä kohteelle suunnitellun käytön.

POHJARAKENTAMINEN, POHJATYÖT JA MUU KONEURAKOINTI TAMPEREELLA, MÄNTTÄ-VILPPULASSA JA ORIVEDELLÄ

PIENTALON KUTEN OMAKOTITALON PERUSTUKSET AMMATTILAISILTA

Toteutamme pientalojen sekä omakotitalojen perustukset ja muut omakotitalon pohjatyöt luotettavasti, tiukasti sovitussa aikataulussa pysyen. Kohteesta riippuen toteutamme joko muuratut harkkoperustukset tai valuharkkoperustukset.

Perustukset ovat jokaisen rakennuksen tärkein osa, sillä perustukset siirtävät rakennuksen kuorman varmasti kantavalle maaperälle, estävät kosteuden pääsemistä rakenteisiin ja toimivat myös lämpöeristeenä. Harkkoperustukset kestävät maaperän kosteutta, sekä vuodenaikojen mukaan toistuvaa jäätymistä ja sulamista.

Kestävät ja turvalliset perustukset luovat pohjan pitkälle tulevaisuuteen

Kestävät ja turvalliset perustukset tehdään maaperään, joka on työstetty ja rakennettu kestämään rakennuksen painon, pihan käytön ja kaikki eri sääolosuhteet. Pohjatyöt alkavat maaperätutkimuksella, jonka perusteella tiedetään tarkemmin, mitä työvaiheita pohja tarvitsee kestääkseen ja pitääkö varautua isompaankin maa-ainesten vaihtoon. Salaojitettu, rakennuksista poispäin kallistettu, oikein kerrostettu ja kantavaksi tiivistetty maaperä pitää pihan turvallisena ja rakennuksen kuivana sekä tukevasti aloillaan.

Vaikka erikoisosaamistamme ovat pientalojen sekä omakotitalojen perustukset ja niihin liittyvät työt, urakoimme laadukkaita perustuksia lukuisiin muihinkin kohteisiin kohteeseen. Olemme esimerkiksi tehneet perustukset Tampereelle rakennettuun Juhannuskylän Pikkukouluun.

Kun haluat pelata varman päälle, soita meille!

Koneurakoinnin lopputuloksena valmis piha - se on se mitä meiltä saa!

Omakotitalorakentaja tarvitsee rakentamisensa tueksi paljon muutakin kuin pelkän kuopan. Siksi tarjoamme kaiken perustuksista piharakentamiseen, maa-ainesten toimittamiseen ja viherrakentamiseen. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa todella kattavan urakoinnin, joka voi startata tontin raivaamisesta, jatkua perustusten tekemiseen ja päättyä valmiiseen, upeaan pihaan.

  • Kaivuutyöt: mm. salaojitukset, sadevesijärjestelmät, vesi- ja viemärijärjestelmät, radonputkistot, suodatinkankaat ja routaeristeet
  • Louhinta
  • Massanvaihto
  • Paalutus
  • Kiviainekset: sepelit, murskeet, hiekat
Ota yhteyttä!