POHJARAKENTAMINEN JA OMAKOTITALON PERUSTUKSET - TAMPERE, ORIVESI, MÄNTTÄ-VILPPULA

UUDISKOHTEIDEN POHJARAKENTAMINEN AVAIMET KÄTEEN -KONEURAKOINTINA

Maanrakennuksen erikoisosaamistamme on pohjarakentaminen ja omakotitalon perustukset. Teemme koneurakointia kunnille, yrityksille ja yksityisille henkilöille Tampere, Orivesi, Mänttä-Vilppula talousalueilla.

Hyvinvoiva, kestävä ja pitkäikäinen rakennus vaatii laadukkaat perustukset, eli pohjatöihin jos johonkin kannattaa panostaa. Saat meiltä kaiken osaamisen ja työn, mitä rakennuksillasi tarvitset – meillä on kokemusta kaikesta mikä liittyy perustuksiin, pohjarakentamiseen ja pohjatöihin.

OMAKOTITALON PERUSTUKSIEN AMMATTILAISET

Toteutamme omakotitalojen perustukset ja muut pohjatyöt luotettavasti, tiukasti sovitussa aikataulussa. Kohteesta ja toiveista riippuen toteutamme joko muuratut harkkoperustukset tai valuharkkoperustukset.

Vaikka erikoisosaamistamme on omakotitalojen perustukset ja niihin liittyvät työt, urakoimme laadukkaita perustuksia lukuisiin muihinkin kohteisiin kohteeseen. Olemme esimerkiksi tehneet perustukset Tampereelle rakennettuun Juhannuskylän Pikkukouluun – lue lisää projektista.

Kun haluat pelata varman päälle, soita meille!

Koneurakoinnin lopputuloksena valmis piha – se on se mitä meiltä saa!

Omakotitalorakentaja tarvitsee rakentamisensa tueksi paljon muutakin kuin pelkän kuopan. Siksi tarjoamme kaiken perustuksista piharakentamiseen, maa-ainesten toimittamiseen ja viherrakentamiseen. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa todella kattavan urakoinnin, joka voi startata tontin raivaamisesta, jatkua perustusten tekemiseen ja päättyä valmiiseen, upeaan pihaan.

  • Kaivuutyöt: mm. salaojitukset, sadevesijärjestelmät, vesi- ja viemärijärjestelmät, radonputkistot, suodatinkankaat ja routaeristeet.
  • Louhinta
  • Massanvaihto
  • Paalutus
  • Kiviainekset: sepelit, murskeet, hiekat