Skip to main content

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA KANGASALLA

MULTAKUORMA TOIMITETTUNA SUORAAN KOHTEESEEN KANGASALAN ALUEELLA

Multaa suoraan kotiovellesi kuljetettuna Kangasalan alueella. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, että taloyhtiöitä ja kuntia.

Soita tai ota yhteyttä!

Autamme sinua toteuttamaan pihan, puutarhan, virkitysalueen ym. pohjat alueen koosta riippumatta.

Multa toimii sopivana pohjana sekä nurmikolle että kukkapenkeille, unohtamatta kasvimaita. Erityisesti kun valmistellaan koko pihaa, on järkevää tilata suuri multakuorma kotiin toimitettuna. Näin voit käyttää aikasi oleelliseen mullan kuskaamisen sijaan. Jos suunnittelet puutarhan, uuden pihan tai kokonaisen virkistysalueen rakentamista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

KUNNON POHJA LUO EDELLYTYKSET ONNISTUMISELLE

Tiesitkö, että nurmikon alle tulisi asettaa jopa 20 cm paksu multakerros? Tämä tarkoittaa noin 0,1 m³ (tai 120 litraa) multaa per neliömetri. Nurmikon perustamisen yhteydessä saatat tarvita enemmän multaa kuin arvaatkaan, eikä säkkimulta enää ole kannattava vaihtoehto suuren multamäärän hankkimiseen.

Olitpa istuttamassa kesäkukkia tai perustamassa nurmikkoa, mullan hankinnassa on aina tärkeää ottaa määrän lisäksi huomioon sen käyttötarkoitus:

  • Nurmikon kasvualustaksi sopii erinomaisesti valmiiksi käsitelty kompostimulta, jota käytetään laajasti viheralueiden rakentamisessa.
  • Puutarhan koristekasveille ja perennoille sopiva multa on ravinteikas ja seulottu, jolloin se tarjoaa hyvän kasvualustan ja ravinteet kasveille.

Laadukas ja seulottu multa on korkealaatuista ja varmistaa, että puutarhasi pääsee kukoistamaan.

TARVITSETKO PALJON MULTAA KANGASALAN ALUEELLA?

Kuljetamme multakuormat helposti, nopeasti ja edullisesti kuorma-autollamme perille asti Kangasalan alueella.

Meille on tärkeää että kaikki asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä. Siksi panostamme hyvään kalustoon, joustavaan palveluun sekä laadukkaaseen maa-ainekseen ja pihamultaan.

Meiltä myös kattavasti maanrakennuksen ja koneurakoinnin palveluita

Mullan kotiinkuljetuksen lisäksi saat meiltä yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt ympäri Pirkanmaan.

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi puutarhan yksi multakuorma kerrallaan.

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta
Ota yhteyttä!