Skip to main content

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONETYÖT TAMPERE

MAANRAKENNUS JA KAIVINKONEURAKOINTI

Etsitkö urakoitsijaa maanrakennukseen Tampereen alueella? Ota tällöin meihin yhteyttä! Saat meiltä monipuoliset maanrakennuksen palvelut takuutyönä ja erilaiset kaivinkonetyöt sopimusten mukaisesti aikataulussa, kunnon kalustolla ja maanrakennusalan ammattilaisten voimin.

Maanrakennuksen palveluihimme kuuluvat mm. talojen pohjatyöt, salaojat, maansiirrot, ojitukset, teiden rakentaminen, erinäiset kunnallistekniikkaan liittyvät työt sekä monet muut maanrakennukseen liittyvät työt Tampereen alueella.

Oletpa sitten yksityinen talon rakentaja, muu kotitalous joka tarvitsee apua maanrakennukseen tai kaivinkonetta paikan päälle Tampereella, yritys, kunta, yhdistys tai muu toimija niin kysy meiltä tarjousta. Laaja osaamisemme mahdollistaa maanrakennuspalvelut myös kattavina kokonaisurakoina.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Luotettavaa ja kokenutta palvelua Tampereella jo vuodesta 1987

Meiltä saat luotettavaa, kokenutta sekä ammattimaista maanrakennusta ja kaivinkoneurakointia Tampereella jo vuodesta 1987!

Olemme toimintamme aikana työskennelleet useissa eri kohteissa mm. kadunrakennuksessa, pihojen kunnostuksessa sekä useissa eri uudisrakennuskohteissa, näet referensseissä tekemiämme kohteita listattuna.

Ota yhteyttä

Maanrakennustyöt kokonaisurakkana Tampereella

Millon maanrakennusta, kaivinkonetöitä tai kaivuu-urakointia tarvitaan? Esimerkiksi aina kun rakennetaan jotain uutta tai kunnostetaan reilulla kädellä vanhaa. Meiltä onnistuvat maanrakennusurakat tarvittaessa avaimet käteen -toimituksella sekä kaikki työvaiheet sisältävänä yhtenä kokonaisurakkana.

Urakoissa pääsee helpommalla, kun tilaa maanrakennuspalvelut kokonaisvaltaisesti yhdeltä urakoitsijalta, joka voi toteuttaa kaikki työvaiheet omalla työporukalla ilman useita aliurakoitsijoita.

Mitä maanrakennustöihin kuuluu ja mitä se on?

Maanrakennus on kaivuu-urakointia ja maaperän muokkaamista, jotta se soveltuisi paremmin haluttuun käyttötarkoitukseensa. Kyseessä voi olla esimerkiksi tukevien pohjien tarvitseminen uudisrakentamiselle, uusien kulkuväylien rakentaminen, kulkureittien ja käyttöalueiden kunnon parantaminen, ympäristön siistiminen tai viljelys- ja metsäpalstojen käyttökunnon ylläpito. Listattuna töitämme voivat mm. olla:

 

Kaikissa maanrakennustöissä tarvitaan tekijää, joka tuntee eri maaperät, osaa työskennellä niiden kanssa turvallisesti sekä ympäristöä turhaan rasittamatta ja tietää, millä toimenpiteillä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta

Maanrakennus sahalla

Teiden pohjatyöt

Ojitus

Ota yhteyttä!