Skip to main content

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA RUOVEDELLÄ

MULTAKUORMA TOIMITETTUNA SUORAAN KOHTEESEEN RUOVEDEN ALUEELLA

Multaa suoraan kotiovellesi kuljetettuna Ruoveden alueella. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, että taloyhtiöitä ja kuntia.

Soita tai ota yhteyttä

Autamme sinua toteuttamaan pihan, puutarhan, virkitysalueen ym. pohjat koosta riippumatta. Multakuorman toimitus suoraan pihaasi nopeuttaa perustöiden tekemistä huomattavasti. Jos suunnittelet puutarhan, uuden pihan tai kokonaisen virkistysalueen rakentamista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Multa toimii sopivana pohjana sekä nurmikolle että kukkapenkeille, unohtamatta kasvimaita. Erityisesti kun valmistellaan koko pihaa, on järkevää tilata suuri multakuorma kotiin toimitettuna. Näin voit käyttää aikasi oleelliseen mullan kuskaamisen sijaan.

KUNNOLLA TEHTY POHJA EDISTÄÄ KASVUA

Tiesitkö, että nurmikon alle tulisi asettaa jopa 20 cm paksu multakerros? Tämä tarkoittaa noin 0,1 m³ (tai 120 litraa) multaa per neliömetri. Nurmikon perustamisen yhteydessä saatat tarvita enemmän multaa kuin arvaatkaan, eikä säkkimulta enää ole kannattava vaihtoehto suurten määrien hankkimiseen.

Olitpa istuttamassa kesäkukkia tai perustamassa nurmikkoa, mullan hankinnassa on aina tärkeää ottaa määrän lisäksi huomioon sen käyttötarkoitus.

  • Nurmikon kasvualustaksi sopii erinomaisesti valmiiksi käsitelty kompostimulta, jota käytetään laajasti viheralueiden rakentamisessa.
  • Puutarhan koristekasveille ja perennoille sopiva multa on ravinteikas ja seulottu, jolloin se tarjoaa hyvän kasvualustan ja ravinteet kasveille.

Laadukas ja seulottu multa on korkealaatuista ja varmistaa, että puutarhasi pääsee kukoistamaan.

TARVITSETKO MULTAA KOTIINKULJETUKSELLA RUOVEDELLÄ?

Kuljetamme multakuormat helposti, nopeasti ja edullisesti kuorma-autollamme perille asti Ruovedellä. Meille on tärkeää että kaikki asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä. Siksi panostamme hyvään kalustoon, joustavaan palveluun sekä laadukkaaseen maa-ainekseen ja pihamultaan.

Mullan kotiinkuljetuksen lisäksi saat meiltä yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt ympäri Pirkanmaan.

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi puutarhan yksi multakuorma kerrallaan.

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta
Ota yhteyttä!