Skip to main content

MULTA KOTIINKULJETUKSELLA TAMPERE

KUNNOLLA TEHTY POHJA EDISTÄÄ KASVUA

Vihreä pihamaa ja vilkas puutarha ovat jokaisen viherpeukalon unelmissa. Kaikki alkaa perustöistä ja hyvän, kestävän ja ravitsevan kasvualustan luomisesta. Multa toimii sopivana pohjana sekä nurmikolle että kukkapenkeille, unohtamatta kasvimaita. Erityisesti kun valmistellaan koko pihaa, on järkevää tilata suuri multakuorma kotiin toimitettuna, jotta voit käyttää aikasi oleelliseen mullan kuskaamisen sijaan. Meiltä on mahdollista tilata multaa suoraan kotiovellesi Tampereen alueella.

LAADUKAS MULTAKUORMA SUORAAN KOHTEESEEN

Tiesitkö, että nurmikon alle tulisi asettaa jopa 20 cm paksu multakerros? Tämä tarkoittaa noin 0,1 m³ (tai 120 litraa) multaa per neliömetri. Nurmikon perustamisen yhteydessä saatat tarvita enemmän multaa kuin arvaatkaan, eikä säkkimulta enää ole kannattava vaihtoehto suurten määrien hankkimiseen.

Olitpa istuttamassa kesäkukkia tai perustamassa nurmikkoa, mullan hankinnassa on aina tärkeää ottaa määrän lisäksi huomioon sen käyttötarkoitus.

  • Nurmikon kasvualustaksi sopii erinomaisesti valmiiksi käsitelty kompostimulta, jota käytetään laajasti viheralueiden rakentamisessa.
  • Puutarhan koristekasveille ja perennoille sopiva multa on ravinteikas ja seulottu, jolloin se tarjoaa hyvän kasvualustan ja ravinteet kasveille.

Laadukas ja seulottu multa on korkealaatuista ja varmistaa, että puutarhasi pääsee kukoistamaan.

Autamme sinua toteuttamaan pihasi pohjat riippumatta pihan koosta. Multakuorman toimitus suoraan pihaasi nopeuttaa perustöiden tekemistä huomattavasti. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä ja kuntia. Jos suunnittelet puutarhan, uuden pihan tai kokonaisen virkistysalueen rakentamista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

TARVITSETKO MULTAA KOTIINKULJETUKSELLA TAMPEREELLA?

Kuljetamme multakuormat helposti kuorma-autollamme perille asti nopeasti sekä edullisesti Tampereen alueella. Haluamme että kaikki asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja tämän takaamme hyvällä kalustolla, joustavalla palvelulla sekä laadukkaalla maa-aineksilla ja pihamullalla.

Mullan kotiinkuljetuksen lisäksi saat meiltä yli 20 työvuoden kerryttämällä vahvalla ammattitaidolla ja laaja-alaisella osaamisella lukuisat eri maanrakennustyöt, viherrakentamisen ja vesirakentamisen työt. Työskentelemme pääsääntöisesti Pirkanmaalla, kuten Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Orivedellä ja Mänttä-Vilppulassa.

Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi puutarhan yksi multakuorma kerrallaan.

Jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta
Ota yhteyttä!