Skip to main content

Viherrakentaminen ja muu piharakentaminen Tampere

Tarjoamme viherrakentamisen palvelut helposti avaimet käteen kokonaisuutena Tampereella

Etsitkö ammattilaista viherrakentamiseen alueella Tampere? Ota meihin yhteyttä!

Meiltä saat kattavasti eri viherrakentamisen palvelut (pienet sekä suuret urakat), joilla saamme piha-alueenne kuntoon. Kaivamme, muokkaamme, suunnittelemme ja päällystämme viheralueet sopimuksen mukaan.

Hyvin suunniteltu ja ammattimaisesti alusta asti rakennettu tai kunnostettu piha on kaunis, viihtyisä, käytännöllinen ja voi kestää toimivana jopa vuosikymmeniä ennen isompaa remonttitarvetta.

Olipa kyseessä iso tai pieni kohde:

 • Omakotitalon piha-alue
 • Rivitalon tai muun taloyhtiön piha
 • Julkinen alue
 • Uudiskohteen piha-alue
 • Olemassa olevan alueen piristäminen
 • Jokin muu viheralue Tampereella tai lähialueilla

Rimpauta tai laita meille viestiä!

Jätä tarjouspyyntöSoita numeroon 0400 913 159

Monipuolista viherrakentamista Tampereella yli 20 vuoden kokemuksella

Olemme maanrakennuksen monipuolisia ammattilaisia. Teemme mielellämme erilaiset viherrakentamisen urakat kokonaisvaltaisesti avaimet käteen periaatteella. Näin helpotat omaa tekemistäsi, pääset halvemmalla ja kaikki yhteydenpito on vain yhden yhteydenoton päässä.

Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama piha-alue on siisti ja tyylikäs, mutta myös käytännöllinen piha-alue. Samalla nostetaan sekä käyttömukavuutta, että mahdollisen kiinteistön arvoa.

Viherrakentaminen voikin olla mitä tahansa alempana tällä sivulla esitellyistä palveluista:

 • Nurmikon perustamista
 • Pihan maisemointia
 • Puiston rakentamista
 • Torikiveyksen kuntoon laittoa
 • sekä paljon muuta

Viherrakentamisen tavoitteena on aina upea, viihtyisä ja käytännöllinen ympäristö, joka nostaa myös mahdollisten kiinteistöjen arvoa. Talojen pihoissa ulkoalueet ovat sisäalueiden jatkoina aivan yhtä tärkeitä kuin sisätilatkin, eikä näitä ole syytä jättää huomiotta. Hoidamme piha-alueet kuntoon Tampereella, pohjatöistä lähtien. Ota yhteyttä!

Nurmikon pohjatyöt ja nurmikoiden sekä nurmikenttien rakentaminen

Nurmialueen koko voi olla mitä vain – esimerkiksi omakotitalon nurmikko voi olla minkä kokoinen vain muutamista neliöistä satoihin neliöihin. Työstämme myös golfkenttien nurmikkopohjia, joissa on todella korkea vaatimustaso.

Vihertävä ja hoidetun näköinen luonnonnurmikko ei tee itse itseään. Hyvän nurmikon perustana on oikein tehdyt pohjatyöt jonka jälkeen voidaan saavuttaa kaunis ja pitkäikäinen nurmikko.

Helppohoitoisen nurmikon salaisuus on mahdollisimman puhtaassa kasvualustassa, johon ei ole kätkeytynyt monivuotisia rikkakasveja.

Soita numeroon 0400 913 159 ja kysy lisää!

Maisemointi

Viherrakentaminen aloitetaan usein maisemoinnilla. Tällä tarkoitetaan suunnitelmallista maan muokkausta niin, että maiseman ja alueen muoto tukee haluttua lopputulosta. Maisemarakentaminen voi olla myös esimerkiksi sääolosuhteiden vaurioittamien alueiden korjaamista. Teemme kaikki maanrakennustyöt aina ympäristöarvoja kunnioittaen.

Viheraluetyöt

Viherrakentamiseen kuuluvat erilaiset viheraluetyöt tehdään pääsääntöisesti rivi- ja kerrostalojen piharemonttien yhteydessä.

Upea ja hoidettu viheralue nostaa kiinteistön arvoa, lisäten samalla myös alueen käyttäjien viihtyisyyttä merkittävästi. Saat meiltä niin suuremmat viherrakentamisen työt kuin pienet ylläpitävät vihertyöt.

Torialueet ja virkistysalueet

Kuntasektorilla työskentelemme paljon torialueiden ja virkistysalueiden parissa. Yleisimpiin töihimme kuuluu reunakiviasennukset, nupukiveykset, noppakiveykset ja torikiveykset.

Laaja osaamisemme ulottuu myös teollisuusrakentamiseen, teiden rakentamiseen sekä moniin muihin projekteihin aina pohjatöistä alkaen.

Monipuolinen ammattilainen palveluksessanne

Meiltä taittuu vaikkapa koko piha-alueen rakentaminen, mukaanlukien viherrakentamisen tehtävät, maanrakennustyöt ja omakotitalon perustusten tekeminen. Osaamisemme yltää myös vesirakentamiseen, joten voimme laittaa ranta-alueen kuntoon tai ojittaa maaston samalla kerralla.

Jätä tarjouspyyntöSoita numeroon 0400 913 159
Ota yhteyttä!